Vectis AI

Brand

Voor een in Dubai gevestigde fintech startup werden we benaderd om een brand design en een landing page te ontwikkelen.

Achtergrond

Vectis AI is een professionele leverancier van algoritmen die (alternatieve) beleggingsfondsen helpt om te handelen met een laag risico en een hoge omzet.

Positionering

Vectis AI is een bedrijf dat zich richt op professionele beleggingsfondsen die naar de nieuwste manieren zoeken om de vermogens die zij beheren te laten groeien. De doelgroep hoeft niet bekend gemaakt te worden met het fenomeen AI dus hoeft daar ook niet van overtuigd te worden. We ontwikkelden een vormgeving die professionaliteit en zakelijkheid communiceert naar de (potentiële) klanten.

Diensten

We bepaalden de brandstrategie en -positionering, maakten het ontwerp voor en hielpen met de copywriting van de landing page, om die vervolgens ook te ontwikkelen.

Resultaat

De naam van het bedrijf refereert aan de hefboom die door veel handelaren gebruikt wordt. Dit hefboomprincipe is verbeeld in combinatie met de letter v en refereert tegelijkertijd aan een vink-teken. Op deze manier wordt er een helder en herkenbaar beeld gecreëerd.

Wat de klant zegt

“Studio Erwin Sala heeft geholpen met het brand design en de landingspage voor Vectis Ai. De communicatie verliep heel soepel en binnen no-time waren de eerste schetsen gemaakt. Ze zijn heel proactief en denken graag mee maar hielden de visie van Vectis Ai continu voor ogen om zo het bedrijf goed te positioneren. Al met al zijn we heel tevreden en bevelen we de studio zeker aan!”
Vectis AIVectis AIVectis AIVectis AIVectis AIVectis AI

Zomaar wat werk van ons

Podology USA
Zoutewelle Banden