Logo en huisstijl voor start-ups

Logo en huisstijl voor start-ups

Bent u op zoek naar een partner voor het ontwikkelen van een logo en huisstijl voor een start-up? Iedere start-up is anders en heeft andere middelen nodig en ter beschikking. Wij gaan samen met u op zoek naar wat we voor u kunnen betekenen.

De ene start-up kan net een enorme investeringsronde achter de rug hebben. De andere heeft juist vrijwel geen financiële middelen en heeft juist iets tastbaars nodig om het idee aan investeerders te presenteren. Wij kijken naar uw situatie en gaan op zoek naar een manier waarop we u naar de volgende stap kunnen helpen.

Voor ons is dat de uitdaging en dat vinden wij het leukste om te doen. Een logo en een huisstijl is uiteindelijk onmisbaar. Uw onderneming moet toch op een bepaalde manier herkenbaar zijn voor uw klanten of gebruikers. Tegelijkertijd wilt u zich onderscheiden van uw concurrentie.

Wij geloven in eerlijkheid en oprechtheid en zijn van mening dat een merk dat ook zou moeten zijn. Dus we zullen altijd vanuit die basis naar uw project kijken.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Wij kunnen u adviseren en op weg helpen. En uiteraard uw brand design verzorgen. Wij bieden u in ieder geval 45 minuten gratis advies aan. In deze tijd kunnen wij u alvast wat tips geven en komen we er ook achter hoe we u kunnen helpen. Soms betekent dat dat wij u doorverwijzen naar een ander bureau.

Als u te weten wilt komen hoe wij u op weg kunnen helpen, neem dan contact op, of laat uw e-mailadres achter in onderstaand formulier. We kijken er naar uit om het beste uit uw brand te halen!

Ja! Ik wil graag een gratis adviesgesprek over de branding van mijn organisatie.
Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA van Google | Privacy - Voorwaarden
Wilt u liever gewoon wat vragen? Doe dat gerust op onze contactpagina. Of vraag een offerte aan.

Zomaar wat werk van ons

Bite’n’play Dog Toys
Jan Krüs, piano- en vleugeltechnieker