Algemene voorwaarden

Gebruikersvoorwaarden Studio Erwin Sala

Welkom bij Studio Erwin Sala! Deze gebruikersvoorwaarden bevatten belangrijke informatie over uw gebruik van onze website en diensten. Door onze website te bezoeken en/of gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met deze gebruikersvoorwaarden. Lees ze daarom zorgvuldig door voordat u onze website en/of diensten gebruikt.

Abonnementen

Het is mogelijk om abonnementen te nemen op onze diensten. Deze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, tenzij u hebt gekozen voor een jaarlijkse betaling. Bij jaarlijkse betaling zijn de kosten voor de klant lager.

Projecten

Naast abonnementen is het mogelijk om prijzen af te spreken op projectbasis. Voor projecten wordt een aanbetaling van 30% gevraagd.

Betalingen

Betalingen voor onze diensten worden veilig verwerkt via onze betalingsprovider. We accepteren diverse betaalmethoden, waaronder facturatie, creditcard en PayPal. Alle prijzen zijn exclusief BTW en andere toepasselijke belastingen.

Intellectueel eigendom

Alle rechten op onze designs, creatieve werken, en andere diensten die wij leveren blijven ons intellectueel eigendom. U krijgt van ons wel het gebruiksrecht. Wij behouden ons het recht voor om onze intellectuele eigendomsrechten te beschermen, inclusief het recht om gerechtelijke stappen te ondernemen tegen personen die onze rechten schenden. Het intellectueel eigendom kan voor een extra vergoeding worden overgenomen.

Gegevensbescherming

We nemen de privacy van onze gebruikers zeer serieus en behandelen alle persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor om deze gebruikersvoorwaarden op elk moment te wijzigen. De wijzigingen worden van kracht zodra ze op onze website zijn gepubliceerd. We raden je aan om deze gebruikersvoorwaarden regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen.

Beëindiging

We behouden ons het recht voor om de toegang tot onze diensten op elk moment te beëindigen, met of zonder reden. Als u zich niet houdt aan deze gebruikersvoorwaarden of onze servicevoorwaarden, kunnen we uw toegang tot onze diensten beperken of beëindigen zonder restitutie van eventuele kosten.

Contact

Als u vragen of opmerkingen hebt over deze gebruikersvoorwaarden, neem dan contact met ons op via ons contactformulier. We helpen u graag verder.

Laatst bijgewerkt: 21 februari 2023.

Zomaar wat werk van ons

Bite’n’play Dog Toys
EventEquip