Veelgestelde vragen

Kunnen jullie mijn huisstijl ontwerpen?

Ja, dat is min of meer onze core business. Wij kijken naar wat onze klanten nodig hebben en komen dan samen tot een goed functionerende huisstijl.

Kan ik door jullie een logo laten maken?

Ja natuurlijk. Meestal zetten we een hele brand neer en daar is een logo een onderdeel van. Maar in sommige gevallen is alleen een logo genoeg. Wij leveren altijd maatwerk voor de wensen en het budget van onze klanten.

Maken jullie ook websites en apps?

Jazeker! Een start-up zonder website en/of app is toch haast niet voor te stellen? De UX/UI doen we binnenshuis. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website gebeurt de ontwikkeling intern of extern.

Zijn jullie duur?

Een goede brand is een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Maar het blijft een investering. Onze prijzen zijn gebaseerd op een uurtarief van 100 euro exclusief btw. Onze klanten vinden dat het dubbel en dwars waard, aangezien wij ons heel proactief opstellen en onze klanten helpen met hun hele bedrijfspositionering.

Ik heb alleen maar wat advies nodig. Kan dat ook?

Wij leveren maatwerk. En als wat advies het enige is dat er moet gebeuren, dan doen we dat graag.

Mijn bedrijf heeft al een huisstijl, maar hoe weet ik of mijn branding goed is?

Dat is afhankelijk van heel veel factoren. Vaak is het goed om naar de basis van de organisatie te gaan en te kijken in hoeverre alle uitingen van het bedrijf daarmee overeenkomen.

Maken jullie ook reclamecampagnes?

Ja, wij vinden het heel leuk om campagnes te bedenken.

Wat is branding eigenlijk?

Branding is het neerzetten van een organisatie in de maatschappij. Uiteindelijk bepaalt je klant zelf wat hij van je brand vindt. Als brand kun je er eigenlijk alleen voor zorgen dat je omstandigheden zo gunstig mogelijk maakt voor je (potentiële) klanten of eindgebruikers.

Mijn bedrijf is geen start-up, maar ik vind de stijl van de merken op jullie site wel mooi. Kan ik alsnog bij jullie terecht?

Natuurlijk. Onze specialiteit is start-ups en scale-ups. Maar dat betekent niet dat we het geen uitdaging vinden om voor andere organisaties te werken.

Wat is het verschil tussen branding en een huisstijl?

De huisstijl is een set visuele kenmerken waar een bedrijf herkenbaar aan is. Het is een onderdeel van de branding, maar de branding omvat dus wat meer dingen en heeft effect op álle uitingen van een merk. Dus bijvoorbeeld ook het taalgebruik van de medewerkers, etc.

Mijn start-up heeft nog geen naam. Kan ik wel al bij jullie iets laten ontwerpen?

Je kunt uiteraard iets bij ons laten ontwerpen. Wij kunnen je helpen een naam te verzinnen voor je project. Dat hebben we al voor vele klanten gedaan en vinden we zelfs extra leuk!

Waarom doen jullie de meetings meestal online?

Omdat we dan veel sneller kunnen schakelen en geen onnodige reistijd kwijt zijn. Een afspraak van een uur kost vaak 3 keer zo veel tijd met reistijd erbij. Door het online te doen besparen we veel tijd.

Kan ik door jullie ook een reclamespotje laten maken?

Wij kunnen het concept voor een reclamespotje bedenken en visualiseren en dat dan met 1 van onze partners uitwerken.

Kunnen jullie ook de SEO voor mijn website verzorgen?

Ja, wij hebben partners in ons netwerk die dat kunnen verzorgen

Waarom werken jullie voor start-ups?

Omdat het gewoon heel erg leuk is om een idee uit te werken naar iets dat in de werkelijkheid bestaat.

Ik heb alleen nog maar een idee en wil een logo hebben om aan investeerders te laten zien. Kan dat?

Wij leveren maatwerk en soms is het makkelijker investeerders te overtuigen met een al wat concreter beeld. Wij kunnen dan binnen een budget iets maken dat kan helpen die investeerders te overtuigen.

Wat is die brand design workshop die jullie aanbieden?

Een organisatie is een groep mensen en iedere groep mensen verhoudt zich op een andere manier tot elkaar. Soms kan het goed werken om in de setting van een workshop erachter te komen waar een organisatie voor staat. Dit kan aan het begin: bij het bepalen van de brand positionering, maar ook later om te kijken of de oorspronkelijke ideeën nog wel overeenkomen met de huidige werkelijkheid.

Waar kan ik wat voorbeelden zien van de merken die jullie ontworpen hebben?

In onze portfolio kun je een selectie zien van de merken die wij geholpen hebben met hun brand design en strategie.

Zomaar wat werk van ons

Ervaringsvraagstukken
Crops