Over ons

Heeft u hulp nodig met het definiëren van uw merkidentiteit? Ons bureau voor merkontwerp en -ontwikkeling kan u helpen een krachtig en authentiek merk te realiseren.

Welkom bij Studio Erwin Sala, een remote bureau voor merkontwerp en -ontwikkeling dat gespecialiseerd is in het helpen van start-ups bij het creëren en begrijpen van hun merk. Actief sinds 2006 en met een flexibel team in Nederland en Israël, werken we op afstand met klanten en partners van over de hele wereld. Onze missie is om organisaties te helpen hun merkpotentieel te maximaliseren door het unieke merk dat reeds binnen hun organisatie bestaat, te ontdekken en vorm te geven.

Erwin Sala

Onze aanpak

Bij Studio Erwin Sala geloven we dat een sterk en authentiek merk begint bij de mensen die het runnen, ongeacht waar ze zich bevinden. Als een remote team is het onze taak om dat merk te ontdekken en te presenteren aan de wereld. Onze aanpak houdt in dat we nauw samenwerken met klanten, ongeacht hun locatie, om het merk dat al binnen hun organisatie bestaat te ontdekken en vorm te geven. We richten ons vooral op start-ups en scale-ups die hun merk willen vestigen of herpositioneren, maar staan open voor samenwerkingen met andere organisaties!

Onze diensten

Als een remote team bieden we een verscheidenheid aan diensten aan om organisaties te helpen hun merk te vestigen en te presenteren, waaronder:

  • Merkstrategie
  • Huisstijlontwerp
  • UI/UX-ontwerp
  • Grafisch ontwerp
  • Videografie
  • SEO
  • Fotografie
  • Art-direction
  • Copywriting
  • Workshops over merkstrategie

Onze missie

Bij Studio Erwin Sala geloven we dat start-ups een belangrijke motor zijn voor innovatie en groei in Nederland. We willen daarom bijdragen aan het versterken van het start-up-klimaat in Nederland door start-ups te helpen bij het creëren en begrijpen van hun merk. Door onze expertise in merkontwerp en -ontwikkeling in te zetten om start-ups te ondersteunen, hopen we dat deze bedrijven de erkenning krijgen die ze verdienen en dat ze daardoor kunnen groeien en bijdragen aan de economie van Nederland.

Onze overtuigingen

Bij Studio Erwin Sala geloven we in eerlijkheid en authenticiteit en hanteren we een klantgerichte aanpak die gericht is op het distilleren van het merk van een organisatie door middel van het onderzoeken van haar medewerkers en kernwaarden. We geloven dat een merk een ware weerspiegeling is van de mensen die een organisatie vormen, en succesvolle merken zijn die waarvan de medewerkers en doelgroepen op elkaar aansluiten.

Merkontwikkeling

We weten dat een merk uiteindelijk is wat klanten ervan waarnemen, maar we begrijpen ook dat we het gedrag van een organisatie en hoe deze zich presenteert aan de wereld kunnen sturen. Daarom geloven we dat het proces van merkontwikkeling zo belangrijk is - het helpt een organisatie te begrijpen waar haar merk voor staat en helpt klanten op hun beurt om de identiteit van de organisatie te begrijpen.

Onze belofte

Bij Studio Erwin Sala produceren we de meeste dingen in eigen huis, en wat we niet zelf doen besteden we uit in ons uitgebreide netwerk. We zijn er trots op kwalitatief hoogwaardige diensten te bieden aan al onze klanten en streven er altijd naar onze processen en leveringen te verbeteren.

Zomaar wat werk van ons

Het Sociologenpanel
Caleidoscoop Kindercoaching