Over ons

Heeft u hulp nodig met het definiëren van uw merkidentiteit? Ons bureau voor merkontwerp en -ontwikkeling kan u helpen een krachtig en authentiek merk te realiseren.

Welkom bij Studio Erwin Sala, een bureau voor merkontwerp en -ontwikkeling dat gespecialiseerd is in het helpen van start-ups bij het creëren en begrijpen van hun merk. Actief sinds 2006 en met kantoren in Nederland en Israël, werken we met klanten en partners van over de hele wereld. Onze missie is om organisaties te helpen hun merkpotentieel te maximaliseren door het merk dat eigenlijk al binnen hun organisatie bestaat te ontdekken en vorm te geven.

Erwin Sala

Onze aanpak

Bij Studio Erwin Sala geloven we dat een gezond en authentiek merk begint bij de mensen die het runnen, en het is onze taak om dat merk te ontdekken en te presenteren aan de wereld. Onze aanpak houdt in dat we samenwerken met klanten om het merk dat al binnen hun organisatie bestaat te ontdekken en vorm te geven. We richten ons vooral op start-ups of scale-ups zijn die hun merk willen vestigen of herpositioneren, maar sluiten verder niemand uit!

Onze diensten

We bieden een verscheidenheid aan diensten aan om organisaties te helpen hun merk te vestigen en te presenteren, waaronder:

  • Merkstrategie
  • Huisstijlontwerp
  • UI/UX-ontwerp
  • Grafisch ontwerp
  • Videografie
  • SEO
  • Fotografie
  • Art-direction
  • Copywriting
  • Workshops over merkstrategie

Onze overtuigingen

Bij Studio Erwin Sala geloven we in eerlijkheid en authenticiteit en hanteren we een klantgerichte aanpak die gericht is op het distilleren van het merk van een organisatie door middel van het onderzoeken van haar medewerkers en kernwaarden. We geloven dat een merk een ware weerspiegeling is van de mensen die een organisatie vormen, en succesvolle merken zijn die waarvan de medewerkers en doelgroepen op elkaar aansluiten.

Merkontwikkeling

We weten dat een merk uiteindelijk is wat klanten ervan waarnemen, maar we begrijpen ook dat we het gedrag van een organisatie en hoe deze zich presenteert aan de wereld kunnen sturen. Daarom geloven we dat het proces van merkontwikkeling zo belangrijk is - het helpt een organisatie te begrijpen waar haar merk voor staat en helpt klanten op hun beurt om de identiteit van de organisatie te begrijpen.

Onze belofte

Bij Studio Erwin Sala produceren we de meeste dingen in eigen huis, en wat we niet zelf doen besteden we uit in ons uitgebreide netwerk. We zijn er trots op kwalitatief hoogwaardige diensten te bieden aan al onze klanten en streven er altijd naar onze processen en leveringen te verbeteren.

Zomaar wat werk van ons

Kite Magnetics
Sociale Vraagstukken