Onze tarieven

Ieder merk heeft weer andere behoeften. Toch hebben ze allemaal een paar basiselementen zonder welke ze zich niet kunnen definiëren als een autonoom merk. Speciaal voor start-ups die nog zoekende zijn naar hun behoeften en plek in de markt, bieden we daarom speciale start-up-pakketten met een maandelijks tarief. Groeit uw merk verder? Dan kan het pakket gewoon aangepast worden aan de behoeften van dat moment.

Start-up

Merkpositionering op nationaal niveau

Ontwerp logo

Merkrichtlijnen

Tot 2 huisstijldragers

1 evaluatiemoment per jaar

Online besprekingen

€99 *
per maand Neem contact op

Scale-up

Merkpositionering op internationaal niveau

Online branding workshop

Ontwerp logo

Merkrichtlijnen

Tot 5 huisstijldragers

Tot 2 evaluatiemomenten per jaar

Landing page, inclusief hosting

Online besprekingen

€199 *
per maand Neem contact op

Unicorn

Voor de organisaties die al beter weten wat er nodig is kijken we op maat naar met welke middelen we uw merk kunnen helpen en versterken.

Neem contact op
* Minimale contractduur is 6 maanden. Als het contract vóór de 36e maand wordt opgezegd, vervallen de gebruiksrechten voor het merkontwerp. Prijzen zijn exclusief 21% BTW (van toepassing voor in Nederland geregistreerde klanten).

Alles kan. Alles kan op maat

Wij passen onze diensten aan onze klanten aan. Heeft u alleen behoefte aan wat advies? Dan staan wij voor u klaar. Wilt u een app voor miljoenen gebruikers laten ontwikkelen en weet u niet waar u moet beginnen? Wij helpen u graag en kunnen het voor u maken. Dát, en alles wat ertussenin zit.

Neem contact op

Zomaar wat werk van ons

Zoutewelle Banden
Vectis AI