Ervaringsvraagstukken

Brand

Ervaringsvraagstukken is een platform waar mensen in Nederland hun ervaringen met bepaalde moeilijkheden in hun leven kunnen delen. Bijvoorbeeld het hebben van schulden of een gokverslaving. Doordat mensen hun verhaal vertellen kunnen andere mensen van anderen leren. Dat kan op een praktische manier zijn, maar ook gewoon het gevoel dat je niet de enige bent die met deze problemen kampt.

Strategie

Het platform moet een warme plek zijn waar mensen kunnen komen lezen en ervaringen kunnen delen, zonder te confronterend en invasief te zijn. Niet alle mensen delen onder hun echte naam en de gedeelde inhoud wordt geselecteerd door moderatoren. Mensen die delen op het platform worden niet geportretteerd met een foto, maar met illustraties.

Ontwerp

Het woord Ervaringsvraagstukken is een combinatie van de woorden "Ervaring" en "Vraagstukken" en daarom kan het woord worden afgekort tot "EV". We hebben een hartvorm gebruikt om deze letters weer te geven en op die manier de hartelijkheid van het platform en de mensen die het runnen uit te drukken. Het is een hart hebben voor anderen, maar ook voor jezelf.

Resultaat

Voor dit project hebben we de branding, brand design, art-direction, ux/ui design en de software ontwikkeling gedaan. De website heeft een backend gebaseerd op WordPress en een frontend gebaseerd op Vue.js.

ErvaringsvraagstukkenErvaringsvraagstukkenErvaringsvraagstukkenErvaringsvraagstukkenErvaringsvraagstukkenErvaringsvraagstukkenErvaringsvraagstukkenErvaringsvraagstukkenErvaringsvraagstukkenErvaringsvraagstukken

Zomaar wat werk van ons

Kite Magnetics
Dutch Lions FC