Uw huisstijl laten ontwerpen. Bereik met ons uw potentieel.

Dutch Lions FC

Waarom wij de beste keuze zijn om uw huisstijl te laten ontwerpen

Strategisch proces

Bij ons bureau begrijpen we dat voor het ontwikkelen van een geweldige merkidentiteit meer nodig is dan alleen ergens een huisstijl laten ontwerpen. Daarom gebruiken we een strategisch proces dat begint met het begrijpen van de behoeften en doelstellingen van de klant en eindigt met een effectieve, unieke merkidentiteit. Inclusief een complete professionele huisstijl uiteraard! Ons proces omvat diepgaand onderzoek, het analyseren van markttrends en het ontwerpen van een strategie die het beste past bij de doelstellingen van de klant. Met ons proces helpen wij klanten hun potentieel te bereiken.

Plan gratis adviesgesprek

Ervaren team

Ons bureau bestaat uit een team van ervaren professionals. We zijn goed op de hoogte van de laatste trends in merkontwerp en zijn altijd op zoek naar manieren om te innoveren en onze klanten te helpen hun potentieel te bereiken. Ons team heeft met veel startups gewerkt en hen geholpen een unieke merkidentiteit te creëren en hun producten op de markt te brengen. Wij denken graag met u mee!

Uitgebreide diensten

Wij bieden uitgebreide diensten die alles omvatten van merkidentiteit tot marktonderzoek. We werken samen met onze klanten om een uitgebreide strategie te creëren die past bij hun behoeften en doelstellingen. We bieden ook voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat de merkidentiteit van de klant zijn volledige potentieel bereikt. Met onze uitgebreide diensten kunnen klanten er zeker van zijn dat ze een geweldige merkidentiteit hebben die hen helpt hun potentieel te bereiken.

Onze belangrijkste kenmerken en voordelen

Kenmerken:

 • Ervaren team van professionals met jarenlange ervaring in merkontwerp en -strategie
 • Uitgebreide brandingdiensten die veel verder gaan dan huisstijl-ontwerp en logo-ontwerp, inclusief o.a. strategie en positionering
 • Creatief en out-of-the-box-denken om een aanpak op maat voor elk project te garanderen
 • Een visuele identiteit die past bij de rest van uw merk. Een complete huisstijl die een geheel vormt en daardoor een goede eerste indruk achterlaat
 • Wij zijn pas tevreden als u helemaal tevreden bent

Voordelen:

 • Professionele uitstraling: ons bureau kan zorgen voor een professionele uitstraling van uw merk of bedrijf door middel van aantrekkelijke en doordachte ontwerpen.
 • Consistentie: ons bureau kan ervoor zorgen dat al uw marketing- en communicatiematerialen er consistent uitzien en dezelfde boodschap uitdragen.
 • Creativiteit: wij kunnen u helpen om originele en innovatieve ideeën te bedenken die uw concurrenten niet hebben.
 • Efficiëntie: we hebben de ervaring om ontwerpen efficiënt te creëren en aan te passen, waardoor u tijd en moeite bespaart.
 • Technische vaardigheden: wij hebben toegang tot de nieuwste software en technologieën, waardoor we complexe ontwerpen kunnen maken en ervoor kunnen zorgen dat deze er op elk apparaat goed uitzien.
 • Kwaliteit: wij leveren hoogwaardige ontwerpen die voldoen aan de verwachtingen van uw doelgroep en uw merk versterken.
 • Merkidentiteit: wij helpen u om uw merkidentiteit te definiëren en uit te dragen door middel van een herkenbaar logo, de juiste kleuren, typografie, beeldgebruik en andere ontwerpelementen.
 • Expertise: wij hebben veel ervaring met huisstijl-ontwerp en van uiteenlopende marketingmaterialen, zoals websites, brochures, banners, flyers, verpakkingen en meer.
 • Kostenbesparing: hoewel het misschien duur lijkt als wij uw huisstijl ontwerpen, kan het uiteindelijk geld besparen omdat u minder tijd en middelen hoeft te besteden aan het zelf maken van ontwerpen.
 • Groei: Het inhuren van ons kan helpen om uw bedrijf te laten groeien door middel van effectieve marketing- en communicatiestrategieën en ontwerpen die u onderscheiden van de concurrentie.
Plan gratis adviesgesprek
Bekijk onze portfolio

Wat maakt een goede huisstijl?

Een goede huisstijl heeft natuurlijk een professionele uitstraling. In het proces wordt er uiteraard een logo-ontwerp gemaakt. Maar voor een betrouwbare uitstraling is meer nodig dan alleen een professioneel logo. Welke dingen dat zijn is afhankelijk van de wensen.

De ene organisatie heeft weer andere elementen nodig voor een nieuwe huisstijl dan een andere. We maken mijn altijd een huisstijlhandboek waarin een instructie staat over kleurgebruik en typografie. Dit vormt dan weer de basis voor verdere huisstijldragers zoals briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, etc. Wij kijken samen naar uw wensen en helpen u het merk te ontwikkelen waar u naar op zoek bent.

Als wij een logo ontwerpen dan is de herkenbaarheid natuurlijk belangrijk, maar wij willen dat het aansluit bij het geheel. De concepten die wij verzinnen moeten prikkelen op zo'n manier dat het logo in de gedachten van uw klanten blijft hangen.

Als u een start-up heeft, wilt u dat de mensen zien dat u een professioneel bedrijf bent. U hebt een merk nodig dat u zal helpen uw potentieel te bereiken. Dat is een vak apart, maar wel precies onze kracht. Wij zijn meer dan een ontwerpbureau waar bedrijven een huisstijl laten ontwerpen. Wij zijn een team van experts die u adviseren en helpen een merk te creëren dat een blijvende indruk maakt op uw klanten. Wij zijn de beste keuze voor start-ups omdat we de uitdagingen waar u voor staat begrijpen. Wij helpen u deze te overwinnen en uw doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen.

Plan gratis adviesgesprek

Wat onze klanten zeggen

“Studio Erwin Sala heeft op zeer professionele wijze de huisstijl van ons bedrijf ontwikkeld. Met goed en tevens commerciëel inlevingsvermogen weet men beeld en design vorm te geven, precies naar je wensen. Zeer tevreden over onze samenwerking en veel klanten reageren positief op het design.”
“Heel soms ontmoet je een bedrijf dat kan helpen vanuit echte passie voor zijn ambacht. Studio Erwin Sala is zo een organisatie. Ze hielpen ons niet alleen het merk en ontwerp van Cropsie te ontwikkelen, maar ook het totaalconcept naar een volgend niveau te brengen.”
“Studio Erwin Sala heeft onze organisatie vanaf het begin helpen opbouwen en we zijn zeer tevreden met hun werk. Hun toewijding en creativiteit hebben onze visie tot leven gebracht. We raden Studio Erwin Sala ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar professionele branding- en ontwerpdiensten.”
“Studio Erwin Sala heeft geholpen met het brand design en de landingspage voor Vectis Ai. De communicatie verliep heel soepel en binnen no-time waren de eerste schetsen gemaakt. Ze zijn heel proactief en denken graag mee maar hielden de visie van Vectis Ai continu voor ogen om zo het bedrijf goed te positioneren. Al met al zijn we heel tevreden en bevelen we de studio zeker aan!”

Benieuwd hoe wij ú kunnen helpen?

Wij bieden gratis en vrijblijvend 45 minuten branding-advies (t.w.v. €250) d.m.v. een videogesprek. Zo kunnen wij u alvast wat tips geven, zonder dat het u ook maar iets hoeft te kosten.

U bent na dit gesprek niets aan ons verschuldigd. Sterker nog, het zou best kunnen dat wij u adviseren naar een ander bureau te gaan, of misschien wel helemaal niets aan uw branding te veranderen. Eerlijkheid duurt immers het langst, nietwaar?

Ja! Ik wil graag een gratis adviesgesprek over de branding van mijn organisatie.
Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA van Google | Privacy - Voorwaarden
Wilt u liever gewoon wat vragen? Doe dat gerust op onze contactpagina. Of vraag een offerte aan.

Zomaar wat werk van ons

Vectis AI
Dutch Lions FC