Brainstorm partner

Brainstorm partner

Het maakt niet uit hoe creatief en getalenteerd je bent, (extra) input zorgt er altijd voor dat je niet verzandt in wat je toch al weet. Daarom is het handig om één of meerdere brainstorm partners te hebben om uw ideeën te kunnen blijven ontwikkelen.

Brainstormen kan op allerlei manieren gedaan worden. Denk aan de samenstelling en grootte van de groep, maar ook de locatie. Wij kunnen allerlei situaties verzorgen. Of het nou een grote sessie op locatie is, of een snelle online 1-op-1-sessie. Wij passen ons gewoon aan uw wensen aan.

In elk geval zullen wij ons zo opstellen dat we beginnen met luisteren naar wat u te vertellen heeft. Door de juiste vragen te stellen proberen wij erachter te komen waar u naar op zoek bent en wat u nodig heeft om dat te bereiken.

Wat voor soort sessie voor uw project relevant is, is afhankelijk van uw situatie. We zullen altijd een pakket proberen samen te stellen dat overeenkomt met uw wensen, noden en budget.

Om ons als brainstorm partner in te zetten hoeft niet heel duur te zijn. De prijzen beginnen bij 100 euro (excl btw) voor een online 1-op-1-sessie van een uur.

In elk geval zullen onze sessies niet te lang duren. Hooguit een paar uur. Brainstormen vraagt een hoop energie van de geest en creativiteit is niet het soort proces dat productiever wordt zodra er meer uur in gestoken wordt.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact op. We staan altijd open voor een praatje.

Zomaar wat werk van ons

Bite’n’play Dog Toys
Sellavie, spullen met een verhaal