Our services

Brand strategy and positioning

We look with you at who you want to reach and what you want to achieve with your brand and advise you in how to achieve those goals. Whether your company is still in the start-up phase, or has been around for years. We will help you (re)define your ideas.

Brand design

Wanneer er een duidelijk beeld is wat het merk is of zou moeten zijn (komen), moeten er materialen zoals logo’s worden gemaakt. Ontwerpen voor merken is onze specialiteit.

Brainstorm sessions

Do you need (external) input to come to new ideas/insights concerning your brand? We consider this one of the most fun parts of are job and are more than willing to assist you in this. Contact us now to set an (online) appointment.

Brand opportunity quickscan

Onze quickscan geeft een snelle analyse van uw huidige merkperceptie. Het kan helpen bij het vinden van mogelijkheden om de merkprestaties snel te verbeteren. Deze dienst is ook geschikt als second-opinion-tool om andere analyses te valideren.

Brand development workshop

Tijdens onze brand development workshop komen we samen met de leidinggevenden van uw organisatie om de prestaties van uw merk te vinden, te verbeteren en te koesteren.

Merkinstructie

Het is niet altijd voor iedereen binnen een organisatie duidelijk waar het merk eigenlijk voor staat. Wij kunnen uw medewerkers helpen om ervoor te zorgen dat het hele merk op elkaar is afgestemd.

Merkanalyse

Wanneer er een meer fundamenteel begrip van het merk nodig is dat niet door een quickscan kan worden blootgelegd, dan zijn we klaar om dieper in uw merk te duiken.

UI/UX-ontwerp

Van journey mapping tot het visuele ontwerp en het prototype. Wanneer u een app of een website nodig heeft, zijn wij er om deze voor u te ontwerpen.

Web development

Het beste webdesign is nutteloos zonder dat het wordt ontwikkeld tot een echte werkende app. Een service die wij in eigen huis leveren.

Grafisch ontwerp

Zelfs in de digitale wereld van vandaag de dag, zal 95% van de merken nog steeds enige vorm van drukwerk nodig hebben om zich te vestigen bij haar gebruikers of klanten.

Videoproductie

Wij kunnen het videoproductieproces voor u regisseren wanneer u het nodig heeft. Eenvoudige producties kunnen wij in eigen beheer bewerken. Grotere producties besteden we uit.

SEO

Is een uitstekende website die niet te vinden is, nog wel een uitstekende website? Investeren in zoekmachineoptimalisatie zal op de lange termijn zijn vruchten afwerpen.

Fotografie

We werken met de beste fotografen die er zijn. Als er aangepaste foto’s moeten worden gemaakt, kunnen we daar voor zorgen.

Copywriting

De manier waarop een merk spreekt is net zo belangrijk als zijn look-and-feel. Copywriting en design moeten altijd samengaan en wij zorgen ervoor dat dat gebeurt.

Some of our work

Podology USA
Jan Krüs, Concert Piano Technician